Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 76
 • Dëgjime publike: 5
 • Projektligje të shqyrtuara: 15
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 6
 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Lutfi Zharku , Memli Krasniqi , Muharrem Nitaj , Veton Berisha , Dardan Sejdiu

  Munguan: Glauk Konjufca , Hykmete Bajrami , Duda Balje , Adem Hodža , Liburn Aliu

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 16.7.2019

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit të Punës së Komisionit për sesionin pranveror 2019

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Glauk Konjufca , Hykmete Bajrami , Lutfi Zharku , Memli Krasniqi , Muharrem Nitaj , Veton Berisha , Duda Balje

  Munguan: Dardan Sejdiu , Adem Hodža , Liburn Aliu

  Të ftuar: Perfaqesues te ZRRE dhe ARKEP

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i Rendit të Ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 25.06.2019

   I miratuar
  • 3. Votimi i Raportit Vjetor i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë - ZRRE, për vitin 2018

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare për vitin 2018

   I miratuar
  • 5. Te ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Hykmete Bajrami , Glauk Konjufca , Memli Krasniqi , Muharrem Nitaj , Duda Balje , Veton Berisha

  Munguan: Dardan Sejdiu , Adem Hodža , Liburn Aliu , Lutfi Zharku

  Të ftuar: Pal Lekaj - Ministër i Infrastrukturës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 18 dhe 19.6.2019

  • 3. Raportim i z.Pal Lekaj, ministër i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, lidhur me monopolin në fushën e homologimit të veturave

   Raportim
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Dardan Sejdiu , Hykmete Bajrami , Lutfi Zharku , Glauk Konjufca , Memli Krasniqi , Muharrem Nitaj

  Munguan: Adem Hodža , Liburn Aliu , Veton Berisha , Duda Balje

  Të ftuar: Ambasadorja Nataliya Apostolova, shefe e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuese e Posaçme e BE-së në Kosovë

  • Rendi i ditës
 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Dardan Sejdiu , Adem Hodža , Lutfi Zharku , Liburn Aliu , Muharrem Nitaj , Veton Berisha

  Munguan: Hykmete Bajrami , Glauk Konjufca , Memli Krasniqi , Duda Balje

  Të ftuar: Arsim Janova, u.d. i kryesuesit të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 11.6.2019

  • 3. Shqyrtimi i raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit te Ligjit për shërbime

  • 4. Shqyrtimi i raportit vjetor i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë - ZRRE, për vitin 2018

Filtro
 • Meetings:6
 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Glauk Konjufca , Lutfi Zharku , Muharrem Nitaj , Veton Berisha , Duda Balje

  Munguan: Dardan Sejdiu , Adem Hodža , Liburn Aliu , Hykmete Bajrami , Memli Krasniqi

  Të ftuar: Bajram Zejnullahu i Bordit të AKP-së, Valon Tolaj drejtor i AKP-së.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 6.6.2019

   I miratuar
  • 3. Votimi i Raportit vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës - AKK për vitin 2018;

  • 4. Diskutim lidhur me kërkesën e KOSTT-it.

  • 5. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit - AKP-së për vitin 2018.

   I miratuar
  • 6. Diskutim lidhur me vizitën e Komisionit në Telekom në lidhje me marrëveshjen e Telekomit për Kodin Shtetëtor

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Dardan Sejdiu , Hykmete Bajrami , Muharrem Nitaj , Liburn Aliu , Lutfi Zharku , Duda Balje , Veton Berisha

  Munguan: Adem Hodža , Memli Krasniqi , Glauk Konjufca

  Të ftuar: Përfaqësues të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës dhe KOSTT -it

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 28.5.2019

  • 3. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës - AKK për vitin 2018

   I miratuar
  • 4. Njoftim nga përfaqsues të KOSTT-it, lidhur me sfidat e paraqitura për këtë ndermarrje publike pas miratimit të Ligjit për paga

  • 5. Shqyrtimi i Raportit me Rekomandimet për mbikëqyrjen e zbatimit te Ligjit për Energjinë elektrike

   I miratuar
  • 6. Diskutim lidhur me vizitën e Komisionit në ARKEP në lidhje me marrëveshjen e Telekomit për Kodin Shtetëtor

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Dardan Sejdiu , Glauk Konjufca , Lutfi Zharku , Memli Krasniqi , Muharrem Nitaj , Duda Balje

  Munguan: Adem Hodža , Liburn Aliu , Hykmete Bajrami , Veton Berisha

  Të ftuar: Arsim Janova-ZRRE, Ilir Shala-KOST

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 20 dhe 22.11.2018

  • 3. Raportim i përfaqësuesve të institucioneve ligj zbatuese lidhur me procesin e anëtarësimit të NP KOSTT ne ENTSO-E

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Dardan Sejdiu , Adem Hodža , Mimoza Kusari-Lila , Hykmete Bajrami , Bilall Sherifi , Gani Dreshaj , Duda Balje , Memli Krasniqi

  Munguan: Dardan Molliqaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 27.3.2018

  • 3. Raportim i institucioneve përkatëse për fushën e energjisë, të ftuar ZRRE dhe KOSTT

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala , Dardan Sejdiu , Hykmete Bajrami , Mimoza Kusari-Lila , Bilall Sherifi , Duda Balje

  Munguan: Adem Hodža , Dardan Molliqaj , Qëndron Kastrati , Memli Krasniqi , Gani Dreshaj

  Të ftuar: Janez Kopaç - Drejtori i Sekeratriatit të Komunitetit të Energjisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Adresimi para Komisionit i Drejtorit të Sekeratriatit të Komunitetit të Energjisë z.Janez Kopaç, lidhur me gjendjen aktuale të përputhshmërisë me Traktatin e Komunitetit të Energjisë, nga ana e Kosovës

  • 3. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT sh.a, për vitin 2016

   I miratuar