Mergim Lushtaku

Mergim Lushtaku

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Skenderaj
 • Vendi i lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 20.11.1986

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

121 nga 134 seanca

Rangimi: i 14-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

85%

89 nga 105 mbledhje

Rangimi: i 36-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 3 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

29 nga 29 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 01/06/2019 Pyet: Xhevat Skenderaj

  Përshëndetje i nderuar deputet z.Lushtaku, para disa ditësh është aprovuar projektligji për RTK-në, për pjesën e pagesës. Kjo kishte me qenë në rregull nëse ne si qytetar të Skenderajt që nuk kemi qasje në kabllovik do të kishim sinjal të mirë të RTK-së.  RTK ka një sinjal të tmerrshëm në transmetim analog me antenë të thjeshtë. Nëse RTK-ja kalon në transmetimin digjital tokësor atëherë kishte me qenë në rregull kjo shumë e caktuar. Ju lutem ejani në Skenderaj dhe bindesh vet se çfarë cilësisë ka sinjali i RTK-së. Kjo është absurde të paguash diçka që nuk ka cilësi, së pari cilësia pastaj pagesa. Shpresoj që do të më ktheni përgjegjigje. Ju pershendes, Xhevat Hoxha!

 • 25/01/2019 Pyet: Safet Shtërpc

  Çfarë ka ndodhur me iniciativën tuaj për zvogëlimin e vjetërsisë së automjeteve që kanë të drejtë të zhdoganohen në Kosovë?

 • 23/01/2019 Pyet: Mujë Huruglica Fushë Kosovë

  I nderuar deputet, pyetja ime ka të bëj me qëndrimin tuaj për Gjykatën Speciale, si e vlerësoni duke marrë parasysh edhe afektimin tek familja juaj nga ky proces, a është proces në favor të Kosovës apo e kundërta?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Mergim Lushtaku

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi