Milaim Zeka

Milaim Zeka

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Drenas
 • Vendi i lindjes Drenas
 • Data e lindjes 25.10.1962
 • Kualifikimi Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

127 nga 134 seanca

Rangimi: i 7-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

87%

99 nga 114 mbledhje

Rangimi: i 23-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

32 nga 34 votime

Rangimi: i 13-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 30/01/2019 Pyet: salo Gjilan

  Përshendetje i nderuar, pyetje ime është se a e dini se çka po ndodhë në Kolegje-Universitete private me procesin arsimor apo me thënë më ndyshe fabrika e prodhimit të diplomave, ku nuk është fare me rëndësi a mëson ose jo. Me rëndësi është që ti ta paguash vitin dhe nuk ka rëndësi akalon në provime ose jo gjithsesi do të diplomohesh. Ku si i diplomuar me bachelor apo master, do hysh në punë si edukator/e, mësues/e në ndonjë pozitë udhëheqëse në ndonjë institucion publik. E gjithë kjo ka një pasqyrë që çdo gjë ka ngecuar me fajin se në këto institucione private e që edhe unë kam qenë pjesë e AAB-së, te tillë stutent studiojnë e të tillë diplomojnë.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Milaim Zeka

NISMA

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi