Naser Rugova

Naser Rugova

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Istog
 • Vendi i lindjes Istog
 • Data e lindjes 20.10.1970
 • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

116 nga 134 seanca

Rangimi: i 19-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

68%

34 nga 50 mbledhje

Rangimi: i 71-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

26 nga 26 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 09/04/2018 Pyet: Qytetar Prishtinë

  Pyetja ime konkrete dhe që mendoj se duhet të merret me seriozitet kjo çështje, për faktin që shumë profesionist po ngelin shkaku i një kushti shumë të panevojshëm. Pra, po qasem direkt në pyetje. Ҫdo konkurs publik nëpër institucione publike që del, zakonisht kërkohet përvojë e punës po supozoj 2,3,4,5 vite profesionale (në varësi të pozitës), por përvoja po konsiderohet MBAS DIPLOMIMIT, realisht kjo gjë në udhëzim administrativ nuk është, por këta po thirren në një aktvendim të Gjykatës Kushtetuese, ju lutem a mundeni të punoni në këtë aspekt që të rregullohet kjo çështje, pasi që shumë profesionist po eleminohen në fillim pikërisht shkaku i përvojës MBAS DIPLOMIMIT. Unë për shembull kam përvojë tamam profesionale mbi 13 vite, por nuk i kam mbas diplomimit dhe realisht ajo përvojë po hidhet poshtë sepse nuk merret në konsideratë. Shpresoj për përgjigje pozitive nga ana e juaj. Gjithë të mirat!

  11/04/2018 Pas 2 ditëve

  I nderuar, ky është një problem kronik që nga pas lufta, i cili diskriminon shumë profesionist të fushave. E kam ngritur këtë çështje në një nga seancat parlamentare, pas ngritjes së kësaj çështje nga ana ime, disa organizata studentore kanë filluar nismën legjislative që këtë problem për të rinjët që mbarojnë studimet ta rregullojmë me ligj, jam i kyçur personalisht në këtë iniciativë, uroj ta përmbyllim deri në fund të vitit. Gjithë të mirat!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Naser Rugova

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi