Glauk Konjufca

Glauk Konjufca

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Prishtinë
 • Vendi i lindjes Prishtinë
 • Kualifikimi Filozofi

Pjesëmarrja në seanca plenare

76%

102 nga 134 seanca

Rangimi: i 32-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

30%

37 nga 123 mbledhje

Rangimi: i 100-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

23 nga 25 votime

Rangimi: i 18-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 01/02/2019 Pyet: Drilon Prishtinë

  Përshëndetje deputeti Konjufca, pyetja ime ka të bëj me gjendjen e punëtorëve në sektorin privat. Problemi më i madh në sektorin privat qëndron tek zbatimi i kontratës kolektive, pse nuk ka reagim nga deputetët e Kuvendit kur dihet se kjo është problematika më e madhe e gjithë sektorit privat?

 • 14/08/2018 Pyet: çlirim Rahovec

  I nderuar z.Glauk Konjufca, çështja që më intereson mua si qytetar i Kosovës është sa i përket Ligjit për regjistrimin e veturave më të vjetra se 10 vite. Njëherë u miratua ligji që thoshte se nuk lejohet regjistrimi i veturave më të vjetra se 10 vite, pastaj u kthye ligji i cili pati polemika. Unë dua ta di konkretisht çfarë po ndodhë me këtë ligj? Ju faleminderit! 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Glauk Konjufca

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi