Liburn Aliu

Liburn Aliu

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Prishtinë
 • Vendi i lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 10.04.1975
 • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

75%

101 nga 134 seanca

Rangimi: i 33-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

43%

56 nga 130 mbledhje

Rangimi: i 95-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

12 nga 12 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 12/03/2019 Pyet: Besnik Prishtinë Pyetje per dialogun

  I nderuari deputeti z.Aliu, ju si njëri nga deputetët me prejardhje nga Lugina e Preshevës dhe shumë i respektuar nga ne, si e shihni zgjidhjen e problemit të shqiptarëve në jug të Serbisë. Pse nuk e mbështesni idenë e Presidentit Thaçi? A mendoni se ky është momenti me i volitshëm në historinë e shqiptarëve në Luginën e Preshevës që të jenë pjesë përbërse e Kosovës si dhe shqiptarisë në përgjithësi. Ne si shqiptarë të këtyre trevave po vlerësojmë se ky është treni i fundit për ne, andaj ne presim nga Ju një qëndrim më konkret në pajtueshmëri të plotë me vullnetin e shumicës dërrmuese të shqiptarëve në Luginë. Ju faleminderit! 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Liburn Aliu

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi