Bilall Sherifi

Bilall Sherifi

 • Data e lindjes 24.02.1963
 • Kualifikimi Histori

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

131 nga 134 seanca

Rangimi: i 2-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

80%

95 nga 119 mbledhje

Rangimi: i 48-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 4 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

30 nga 31 votime

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 11/04/2019 Pyet: Mirsad Kaçanik Pyetje per dialogun

  I nderuar deputet z.Bilall Sherifi ju zgjodha ju sepse si qytetar i Republikës së Kosovës kam besim tek ju dhe mendoj se më jepni përgjigje të sinqertë. Pyetja është kjo: A do të bëhet ratifikimi i kufirit me Serbinë dhe nëse bëhet a është patjeter të bëhet? Respekt për ju i nderuar!

 • 01/03/2019 Pyet: Agon Lipjan

  Përshëndetje z.Sherifi, ju si shef i grupi parlamentar i Nisma për Kosovën, çfarë qëndrimi keni për taksën e vendosur kundër mallrave nga Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina. A jeni për ose kundër kësaj takse?

 • 02/02/2019 Pyet: Kreshnik Prishtinë

  Përshëndetje i nderuar deputet z.Sherifi, kur do të bëhet Ligji për punëtorët në sektorin privat? Pasi që dihet se në sektorin privat ka shumë shkelje të të drejtave të punëtorëve, si në paga dhe në orar të punës. Sektori privat është më i shkelur dhe i lënë anash nga ana e shtetit, sa do që rriten pagat në sektorin publik kjo ndikon në mënyrë negative tek sektori privat sepse menjëherë ka ngritje të çmimit të artikujve e kjo ndikon në xhepin e qytetarëve të cilët punojnë në sektorin privat.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Bilall Sherifi

NISMA

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi