Armend Zemaj

Armend Zemaj

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Deçan
 • Vendi i lindjes Deçan
 • Data e lindjes 13.11.1976
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

120 nga 134 seanca

Rangimi: i 15-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

97%

70 nga 72 mbledhje

Rangimi: i 3-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

19 nga 21 votime

Rangimi: i 22-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 08/02/2019 Pyet: Mjeku veterinare Prishtinë

  I nderuar z.Zemaj, kam respekt për punën dhe konstruktivitetin që tregoni në Kuvend marrë parasysh që i përcjellë vazhdimisht seancat plenare. E kam përcjellë edhe seancën kur u votua Ligji për Pagat dhe pyetja ime është kjo: Si ka mundësi që në seancën kur u votua Ligji për Pagat askush nga ju duke ju përfshirë edhe juve nuk keni diskutuar për një kategori e cila është shumë e rëndësishme në ruajtjen shëndetit publik dhe shëndetit të kafshëve në tërë territorin e Republikës së Kosovës, askush nga ju nuk pyeti se përse në këtë ligj nuk gjenden si kategori Mjekët Veterinarë? Me respekt!

  22/02/2019 Pas 13 ditëve

  I nderuar faleminderit për pyetjen. 
  Ju keni parashtruar një pyetje me rëndësi që në kuadër të shqetësimeve tona ndaj këtij projektiligji kanë qenë edhe shumë mangësi në precizimin e pozicioneve në organizatat buxhetore. Përmes deputetëve tanë jemi njoftuar në vazhdimësi rreth aktivitetit në grup punues dhe njëherit edhe anagzhimi jonë i përbashkët ka qenë që shëndetsia të ketë përkrahjen maksimale dhe të dinjitetshme ku sigurisht edhe kategoria e mjekëve veterinar të ketë mbështetjen e respektuar. Agjencioni i veterinarisë dhe ushqimit e ka ruajt pozicionin edhe me Ligjin e pagave në avancimin e rritjes në nivel të pagave, por pavarsisht kësaj  në momentin e parë do të anagzhohem që të shoh saktë kategorizimin e mjekëve veterinar se si janë pozicionuar në Ligjin për pagat në sektorin publik. 
  Me respekt,
  Armendi

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Armend Zemaj

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi