Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Prishtinë
 • Vendi i lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 11.05.1987
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

86%

115 nga 134 seanca

Rangimi: e 20-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

90%

90 nga 100 mbledhje

Rangimi: e 19-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

67%

4 nga 6 pyetje

Rangimi: e 3-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

95%

21 nga 22 votime

Rangimi: e 9-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 05/08/2019 Pyet: Agim Prishtinë

  E nderuara deputete, cili është qëndrimi i VV-së në lidhje me Ligjin për Objektet pa Leje, përkatësisht për ato objekte të cilat do të futen në listën e pritjes. Babai im i ndjerë ka blerë truall në Prishtië në vitin 1985, ndërsa ka ndërtuar shtëpinë në vitin 1995. Tani në kadastër po figuron që shtëpia jonë është në pronë publike. Si mendoni që t’i zgjedhin këto probleme, me sa kam pa, ekziston një numër i madh i qytetarëve që ka të njëjtat telashe. Me respekt, Agimi!

 • 03/06/2019 Pyet: Besart Hysenaj Pejë Pyetje per dialogun

  Përshëndetje e nderuara deputete znj.Haxhiu, a mund ta di se pse nuk po rregullohet çështja e punëtorëve të sektorit privat nëpërmjet ligjit, ku qëndron problemi?

  12/06/2019 Pas 8 ditëve

  I nderuar Besart,

  ju falenderoj për pyetjen tuaj. Më lejoni të ju informoj që Ligji i Punës i cili është në fuqi, nuk parasheh dallime ndërmjet punëtorit në sektorin privat dhe publik. Në nenin 2 të tij, ku flitet për fushën e  zbatimit thuhet se:" Dispozitat e këtij ligji zbatohen për të punësuarit dhe punëdhënësit e sektorit privat dhe publik në Republikën e Kosovës"  

  Por pavarësisht këtij obligimi, problemi po qëndron tek niveli i zbatimit të tij dhe padyshim që moszbatimi i ligjit sjell probleme të mëdha tek punëtorët dhe ky problem qëndron tek shume institucione me ligje te tjera, për shkak mentalitetit. Tani është në shqyrtim projektligji i ri i punës, duhet parë mundësitë se si të adresohet sërish kjo por poashtu Kuvendi dhe komisioni përkatës, duhet të filloj me mbikëqyrjen e zbatimit të tij, pra duhet të gjinden format e presioneve për zbatim dhe sanksione për të gjithë ata që nuk zbatojnë këtë Ligj.

  Ju falenderoj shumë!

 • 27/05/2019 Pyet: Dren Fushë Kosovë

  Përshëndetje deputetja Haxhiu, sa kam informacion grupi juaj parlamentar I LVV-së nuk ka dërguar ndonjë anëtarë në komisionin Ad-Hoc për reformën pensionale, komision i cili është formuar qe disa muaj. Desha të di çfarë ka ndodhë me këtë komision meqense më nuk ekziston as në web faqen e Kuvendit të Kosovës dhe nuk ka asnjë informat lidhur me punën dhe angazhimin e këtij komisioni?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Albulena Haxhiu

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi